Als stenen konden spreken - René Lust - BouwCenter Filippo, BeverwijkDoor ons gespot

 

Locatie: P C Hooftstraat, Amsterdam

Steen:

Voeg:

Metselaar:


Chanel

Een dagje Amsterdam en dan met name het Vondelpark is een aanrader, heel veel stenen.

De PC (P.C. Hooftstraat) mag dan ook niet ontbreken aan je rondje. De ene gevel is nog mooier dan de ander maar toch maar snel aan voorbij gelopen. Hand op de knip.

Maar bij het pand van Chanel kon ik niet anders dan even blijven staan. Zag ik dat nu goed, stenen van glas? Echt waar, ik zag het goed.

Nog mooi overlopend in baksteen ook. Ik ben Fan van deze gevel. Je kijkt zo door e.e.a. heen om te zien wat er binnenin gebeurt, net een echte Chanel-fles, zullen ze gedacht hebben. Ik heb nog even extra goed gekeken of het gezicht van Chanel, Keira Knightley, binnen zag... helaas. We moeten het maar even met de reclame doen. Dan maak ik wel reclame voor deze gevel.

Ik begrijp dat men niet kan wachten om dit alles te aanschouwen. Ik weet nog een goedkope parkeergarage in de buurt voor rond de 2 euro per uur. Lijkt me niet duur voor hartje Amsterdam. Stuur maar een privébericht en ik deel het adres. Maar niet te veel want ik wil er zelf ook kunnen blijven parkeren. Wie weet tot bij de gevel van Chanel.

Foto: René Lust, mei 2016

Besmet met het murenvirus? Schroom niet om er een foto van te schieten,
als je het adres maar noteert. E-mail de bijlage aan


Bouwcenter Filippo :: .
© 2019 BouwCenter Filippo